top of page
DSC010066closeup.jpg

Mer om mig

Nyfiken, coachande med ett dynamiskt tankesätt

För länge sedan lovande fotbollsmålvakt i elitklubb. I vuxen ålder ungdomstränare, med flera utbildningar från Svenska fotbollsförbundet, dessutom deltagit i kortare tränar utbildningar från AC Milan, FC Barcelona och Manchester United när de varit och hållit fotbollsskolor i Sverige.

Jag vill utveckla individer och hitta tekniker/metoder för att utveckla förmågor som gör skillnad för spelaren som bidrar till laget. Den viljan har gjort att jag också gått utbildningar i skott- och tillslagsteknik hos Eija Feodoroff samt sprint-/löpteknik för fotbollsspelare hos Tannerspeed - Carsten Effertz. Nyfikenheten gjorde  också att jag fann Life Kinetik.   

Under mitt yrkesliv har jag mer än i tio års erfarenhet av att utveckla ledare och medarbetare i bolag inom en stor global koncern. Totalt har jag snart 20 års erfarenhet från HR-frågor på olika nivåer.


Min människosyn präglas starkt av ett dynamiskt tankesätt (growth mind-set) och jag stöttar lärande och utveckling med ett coachande förhållningssätt. 

Jag och min familj finns vid den vackra västkusten med Kungälv och Uddevalla som bas.

Vem är Jörgen?: Om mig
bottom of page